Apps vi har lavet

Need an expert? you are more than welcomed to leave your contact info and we will be in touch shortly

Meetup funktion – iOS og Android app

AKTIV

Singletracker er MTB-appen der viser dig alle officielle spor og guider dig rundt på dem. Du kan se andre ryttere live, se sporenes status, få statistik, sikkerhedsfunktioner og meget mere. Singletracker er Danmarks mest populære app til MTB ryttere fra begyndere til eliten. Hvis du kører mountainbike er det her en app for dig.

Vi har stået for implementering af Meetup funktionen i Singletrackers iOS og Android app.

UrbanCut

iOS & Android app

AKTIV

UrbanCut er en abonnementstjeneste hvor man kan få klipninger hos professionelle frisører til en fast månedlig pris. Konceptet er enkelt – vælg det abonnement der passer dig, book tid ved en af de mange frisører der er med i UrbanCut, mød op, vis din unikke kode og bliv klippet.

Vi har stået for udvikling af UrbanCuts iOS og Android app.

Naborapporten

iOS og Android app

IKKE AKTIV LÆNGERE

Er du på boligjagt eller bare nysgerrig? Naborapporten™ giver dig et unikt indblik i nabolaget – fra naboernes interesser til boligprisudvikling. Se hvem naboerne er, hvad de beskæftiger sig med, prisudviklingen på boliger i området, hvor langt der er til skole, indkøb, offentlig transport og meget mere.

Hvad har vi lavet?

Stampcity

iOS & Android app + Website

IKKE AKTIV LÆNGERE

Har du svært ved at holde styr på dine stempelkort eller fylder de simpelthen bare for meget i pungen? I stedet for du skal holde styr på dine stempler og stempelkort, gør vi det for dig!

Stampcity er en gratis app, der kan hjælpe dig til at undgå irritationsmomenter i hverdagen hvor du såt i en butik og har glemt dit stempelkort. Stampcity hjælper dig til at gøre hverdagen lidt nemmere ved at tilbyde en helt ny mulighed at håndtere loyalitetskort på! Det er stempelkort, som du kender dem, men bare i en app, der samler alle stempelkortene ét sted, således du let og på en overskuelig måde kan holde styr på alle dine stempelkort.

Med et enkelt klik er du i gang, og du kan så let som ingenting tilføje dine favoritbutikker og optjene nok ”stamps” i butikkernes kampagner til at få gratis produkter. Kan det blive meget lettere?

 

Stampcity giver dig mulighed for at:

•  Samle alle dine stempelkort på din smartphone

•  Optjene stempler og få gratis produkter

•  Tilføje stempelkort til massevis af butikker

•  Se events, der sker i den region

•  Modtage beskeder med de bedste tilbud eller nye kampagner fra dine favoritbutikker

 

Hent appen allerede i dag, bliv indbygger i Stampcity og vær klar til at få gratis produkter om 2 minutter!

Hvad har vi lavet?